Video nodig? | Erwin van Dijck Videoproducties
06 - 54 231 332     info@erwinvandijck.com

Video nodig?

Video is niet meer weg te denken.

We zijn beeldgeoriënteerd: we willen zien, meeleven en geboeid raken. Dàt trekt onze aandacht.

Video is een must-have

Aantrekkelijke video content is een must-have. Voor zowel interne als externe communicatie. Nog nooit werden er zoveel video's gemaakt en op internet gedeeld. We worden dagelijks door bewegend beeld gebombardeerd! 

YouTube, Vimeo, Facebook, Instagram en LinkedIn zijn uitstekende platformen om publiek te bereiken en impact te maken. 

De keuze om zelf ook video in te zetten voor marketing en communicatie is daarom snel gemaakt. Maar dan?

Stap 1: besluiten om een video te gaan maken

Elke video begint met een idee en een doel. Misschien heb je daar zelf al uitgebreid over nagedacht? En anders help ik je graag om een plan te maken. Als videomaker kan ik met je meedenken en mijn ervaring delen. Er zijn veel slimme mogelijkheden en leuke concepten!

Video kan ingezet worden bij het lanceren van nieuwe diensten, het voorstellen van het management, recruitment, interne communicatie, herbeleven van een evenement of om naamsbekendheid te vergroten op social media!

Alle ideëen en wensen inventariseren we en zet ik om in een creatief plan. Dat kan heel beknopt zijn voor een korte en eenvoudige film (dan is het een briefing), maar het kan ook een volledig script zijn met vooraf bedachte teksten en scenes (script).

Stap 2: de uitvoering

Ik help klanten bij alle facetten van een videoproductie: van de voorbereidingen tot en met filmen en monteren. In een goede samenwerking met de opdrachtgever want dat vind ik belangrijk.

Ik film met eigen apparatuur en ik heb een comfortabele montagestudio ter beschikking. Waar nodig schakel ik andere professionals in.

Ik zorg ook voor passende achtergrondmuziek, voice overs, animaties of ondertiteling (belangrijk voor goede vindbaarheid van een video!).

Wat kost het en wanneer is het af?

Dat zijn de twee meest gestelde vragen. Een vaste prijs voor een video is er niet want video gaat niet per strekkende meter (of beter gezegd: per minuut). Elke videoproductie is net weer een beetje anders. Er zijn veel factoren die invloed hebben op de prijs: hoe lang wordt de video, hoeveel moet er gefilmd worden, hoeveel camera's, de lokatie en welke extra's zijn nodig.

Voor elk project maak ik een vrijblijvende offerte/prijsindicatie. Je kunt ook online op deze website gemakkelijk een offerte aanvragen.

Wanneer is de video gereed? Soms kan een video dezelfde dag nog gereed zijn zoals bij een nieuwsgebeurtenis. Maar de meeste videoproducties hebben een doorlooptijd van 1 tot 4 weken. Uitgebreide producties hebben wat meer tijd nodig.

Meer informatie

Op deze website vind je veel informatie over het maken van een video. Heb je vragen of je wil je een keer brainstormen over een mogelijke videoproductie, dan ben je altijd welkom om te bellen of te mailen. Of ik kom een keer langs om een kop thee te drinken. Ik help jullie graag op weg!

Interesse?

Heb je binnenkort een mooie video nodig? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met mij op!