Over ons | Erwin van Dijck Videoproducties
06 - 54 231 332     info@erwinvandijck.com

Over ons

Sinds januari 2009 ben ik 'zelfstandig videomaker'.

Voordat ik als videomaker aan de slag ging, heb ik jarenlang gewerkt als IT consultant. Ik hield mij bezig met het ontwerpen en maken van websites, digitale communicatie, het adviseren omtrent e-commerce oplossingen en user-experience. Na vele jaren fotografie als hobby pakte ik in 2004 per toeval een videocamera om een 'filmpje' te maken. Ik was verkocht en er was geen weg meer terug.

Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van videoproductie, audio, montage en camera. Ook mijn HBO muziekstudie aan het Conservatorium van Amsterdam komt bij het video maken prima van pas, film bestaat tenslotte ook uit muziek en audio. Al deze kennis heb ik uitgebreid in praktijk kunnen brengen op de marketing & communicatie afdeling van een groot consultancy bedrijf waar ik een aantal jaren heb gewerkt als videoproducent.

Mooie video's maken

Mijn doel is om mooie films te maken. In een prettige samenwerking en met de beste persoonlijke service. Mijn klanten waarderen de aandacht, ervaring en flexibiliteit die ik als zelfstandige kan bieden. Ik ben gespecialiseerd in 'corporate videos' en werk meestal voor B2B projecten. Naast het maken van complete videoprojecten wordt ik ook veel ingehuurd als cameraman.

Je kunt naar een account manager van een groot media bureau stappen voor je volgende videoproductie. Je krijgt ongetwijfeld een top video. Maar dat is niet altijd nodig. Voor een gunstiger budget kan een freelancer je veel flexibeler bedienen en ook een mooi eindproduct opleveren.

Merken

Ik gebruik o.a. de volgende software: Apple, Final Cut Pro X, Motion, Adobe CS, Logic Pro X etc. Dagelijks gebruik ik apparatuur van de volgende merken: Sony, Kessler, Sachtler, Schneider, DJI, Neumann microfoons, AKG, Voice Technologies, Sennheiser, LitePanels, Ianiro, Dedolight, Apple en nog véél meer!

 

Interesse?

Heb je binnenkort een mooie video nodig? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met mij op!