Complete video producties

Video’s zijn onverminderd populair. We willen zien, meeleven en geboeid raken. We lezen niet maar kijken plaatjes want bewegend beeld trekt onze aandacht.

Ik help bedrijven bij het maken van mooie films. De complete productie van een video kan ik voor je verzorgen.

Dat begint met het bedenken van een creatief concept of een script, tot en met het filmen en monteren. En ik geef je ook advies over hoe je video beter gevonden kan worden.

Erwin aan het werk

Camera

Ben je op zoek naar een goede cameraman? Iemand met eigen apparatuur en een goed gevoel voor beeld.? En waar je ook prettig mee kunt samenwerken?

Dan help ik je graag! 

Ik ben in bezit van een complete uitrusting met o.a.: Sony FX9, FS7, FX6, en een Sony A7Siii camera, action cams, lenzen, audio-set, licht-set, greenscreen en zelfs een autocue.

Montage

Monteren doe ik in mijn comfortabele thuisstudio in Hoofddorp. Ik werk op een Mac met Final Cut Pro X. Je bent altijd welkom om bij een edit mee te kijken.

Talloze software tools zijn voorhanden en er is ook een uitgebreide catalogus met stock muziek.

Testbeeld

Drone

Prachtige opnames vanuit de lucht doen het goed in elke film. Daarom vlieg ik met een camera drone om de mooiste shots te maken.

Faciliteiten

Om video’s te kunnen maken is goede apparatuur nodig. Ik werk met de meest recente camera’s en hardware en investeer regelmatig in nieuwe video snufjes!

De Sony FS5 helemaal opgebouwd
Voice over opnemen

Samenwerkingspartners

Waar nodig werk ik samen met een uitgebreid netwerk aan voice-over stemmen, vertalers, schrijvers of animators.

En ik ben altijd op zoek naar mensen met skills. Dus mail me gerust als je iets kunt betekenen!